Kopi av LeCorbusiervedhavet-utstillingsdokumentasjon-01.jpg
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Søndagsåpen villa

15. juli 2018
12:00–16:00

Villa Stenersen

Velkommen til Villa Stenersen!

De besøkende får se disse rommene: Den berømte garasjen, hagestuen, foyeren og trapperommet, stuen, biblioteket og hovedsoverommet med tilhørende bad.

Denne søndagen er det ikke satt opp omvisninger, men hver besøkende får med en fyldig gratis brosjyre om villaens arkitektur og familien som bodde her, samt en tekstsamling om «Le Corbusier ved havet». I tillegg viser vi en dokumentar om Le Corbusier og to animasjonsfilmer basert på kunstnerens egne fotografiske arbeider.

Det er anledning til å sitte ned og lese i biblioteket. Det er lov til å leke i hagen, og vi har alltid klosser tilgjengelig for bygging. Enkelte søndager er det tilbud om bygge- og tegneaktiviteter.

I perioden 6. mai til 28. oktober viser vi utstillingen «Le Corbusier ved havet»; et annet blikk på den berømte arkitekten, med reproduserte tegninger, malerier og objekter fra de inspirerende feriene hans ved havet i sørvest—Frankrike på 1920 og -30-tallet.

Ankomst:

T-bane linje 2 eller 5 (Avløs eller Østerås) til Borgen stasjon. Tuengen allé er første/nærmeste vei som krysser Sørkedalsveien. Det tar ca. 10 min. å gå fra stasjonen til villaen.

Eventuelle besøkende med bil har dessverre ikke anledning til å kjøre inn eller parkere på eiendommen, men må stoppe/parkere i Tuengen allé.

 

Åpningstider:

I perioden 1. mai til 31. oktober er villaen er åpen for publikum hver søndag kl. 12.00–­­­­­­­­­­­­16.00.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold