Le Corbusier – Arkitektur, kunst og musikk

4. mai 2018
13:00–16:30

Villa Stenersen

Sett deg på venteliste

I anledning utstillingen «Le Corbusier ved havet», som åpner i Villa Stenersen 5. mai, arrangeres dette seminaret, der arkitekten og kunstneren blir belyst fra ulike hold. Seminaret er gratis, og avslutter med en eksklusiv førvisning av utstillingen. NB: Seminarinnleggene er på engelsk.

Foredragsholdere:

  • Panagiotis Farantatos (Hellas). Farantatos jobber ved UiO med PhD-prosjektet "The Modulor 1941-1948: Strategies and contradictions in Le Corbusier’s professional and aesthetic agenda after WWII".
  • Tim Benton (Frankrike). Benton er professor emeritus fra Open University i England, og er verdenskjent kunsthistoriker med Le Corbusier som forskningsfelt.
  • Talette Rørvik Simonsen, seniorkurator i Nasjonalmuset. Simonsen har en PhD om Le Corbusiers bruk av fotografi for å framstille seg selv som arkitekt og kunster i media i 1950-årene.
  • Bruno Hubert (Frankrike), kunstner og kurator.
  • Bjørnar Habbestad (Norge), kunstnerisk leder i Ny Musikk. Habbestad er fløytist, lydkunstner og komponist.

Begrenset antall plasser.

Adresse: Villa Stenersen, Tuengen allé 10 C, Oslo

Ankomst: T-bane linje 2 eller 5 (Avløs eller Østerås) til Borgen stasjon. Tuengen allé er første/nærmeste vei som krysser Sørkedalsveien. Det tar ca. 10 min. å gå fra stasjonen til villaen.

Besøkende med bil har dessverre ikke anledning til å kjøre inn eller parkere på eiendommen, men må stoppe/parkere i Tuengen allé.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold