Bjerkedalen park, Dronninga Landskap. Foto: Rainer Stange
Bjerkedalen park, Dronninga Landskap. Foto: Rainer Stange

Foredrag: Den norske parken

7. mars 2019
17:00–18:30

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Landskapsarkitekt MNLA Rainer Stange på Dronninga landskap har prosjektert store gate- og parkprosjekter, som Carl Berners plass (2011), Dronning Eufemias gate (2015) og Bjerkedalen park (2015), alle i Oslo.

Stange forteller om sine prosjekter langs Hovinbekken gjennom 20 års arbeid. Hovinbekken er Oslos nye parksystem for det 21. århundre, som Stange har døpt «Den norske parken». Han er aktuell i forbindelse med den nye parkboka om Bjerkedalen park, der han er medforfatter med Sidsel Andersen.

Stange leder nå tre store park- og gateprosjekter; Kirkeparken med Storgata i Tromsø (2019), Elvepromenaden i Sandvika (2020) og Klosterenga skulpturpark i Oslo (2021).

Begrenset antall plasser.

Velkommen!

Rainer Stange og Ragnhild Momrak grunnla Dronninga landskap i 2005, og har i dag 17 ansatte. Stange er professor II på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, og holder en rekke forelesninger og foredrag i inn-og utland. Stange er president for Norske landskapsarkitekters forening (NLA). Han er også president for etterutdannelsen i Villa le Nôtre i landskapsarkitekturutdannelsen i Versailles.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold