Avtrykkatelier35.jpg
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Workshop i ulike grafiske teknikker

1. april 2017–2. april 2017
11:00–15:00

Nasjonalgalleriet
Utsolgt!

Dette er et kurs for deg som har lyst til å eksperimentere med grafiske trykk. Kurset tilpasses nybegynnere som vil prøve ulike grafiske teknikker.

Utstillingen «The Great Graphic Boom» tar for seg interessen for grafikk som vokste frem i USA rundt 1960. Vi ser utstillingen sammen med kursleder og kunstner Samoa Rémy. Hun introduserer oss for de ulike teknikkene i verk av kunstnere som; Louise Bourgeois, Helen Frankenthaler, Jasper Johns, Willem de Kooning, Roy Lichtenstein, Agnes Martin, Barnett Newman, Robert Rauschenberg, Frank Stella og Andy Warhol.

I løpet av kursets to dager lager vi tresnitt, linoleum og monotypi. Vi arbeider med farger og silhuetter og eksperimenterer med ulike teknikker i ett og samme bilde. «Jeg ønsker at deltagerne skal lære å planlegge et bilde med fokus på komposisjon, form og farge», sier Samoa.

Samoa Rémy er kunstner, født i Mendrisio, Sveits. Hun bor og arbeider i Oslo og er medlem av Norske Grafikere og Norsk Billedhoggerforening.

Pris: 750 kr for to dager (lørdag og søndag) inkludert kaffe.
Maks deltagere: 15 stk

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold