Tilgjengelighet. Kurs#3 H2017

24. november 2017
09:30–15:30

Nasjonalgalleriet
Fullbooket

Kunst er en vesentlig del av livet og essensielt for vår utvikling som mennesker. Dette gjelder alle, uavhengig av alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Med denne påstanden som utgangspunkt inviterer Nasjonalmuseet til en inspirasjonsdag hvor vi ser på hvordan kunstmuseer kan bli mer tilgjengelige for så mange som mulig – med fokus på utstillinger, kommunikasjon og dialog.

Kurset er gratis. Reise må dere selv påkoste.
Deltakerne vil få servert lunsj.
Det er begrenset med plasser, max 25.
Deltakerne må være tilknyttet samarbeidspartnere i Nasjonalmuseets nettverk.

Endringer i den oppsatte planen kan skje.

Illustrasjon: Kristin Bø

Velkommen!

Lurer du på noe, ta kontakt med Helga Gravermoen, prosjektleder for Nasjonalmuseet – Kurs og kompetanse, mobil: 930 63 714, helga.gravermoen@nasjonalmuseet.noBe om å få bli medlem av Facebookgruppen «Nasjonalmuseet – kurs og kompetanse»
Her vil du bli oppdatert på Nasjonalmuseets kurs- og kompetansetilbud innen kuratering, formidling, utstillingsdesign, konservering og mye annet. Du kan også gi og få gode tips og råd og dele dine faglige erfaringer med andre. Gruppen er åpen for alle. Inviter gjerne inn folk som kan være interessert.

 

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold