SkrivekursIll.KristinB..JPG
Foto: Illustrasjon av Kristin Bø til kapittelet om utstillingstekster i «Verktøykasse for utvikling av utstillinger»

Kurs #3H2018: Utstillingstekster. Hva, hvorfor og hvordan?

14. desember 2018
09:30–15:30

Nasjonalgalleriet

Meld deg på!

Vi inviterer til kurs om utstillingstekster ved Eirik Audunson Skaar.

Audunson Skaar skriver om seg selv, sin bakgrunn og hva han kan bidra med:

«Jeg er utøvende billedkunstner og har i tillegg lang erfaring som journalist i NRK. Har i dag også halv stilling som høgskolelektor på kunsthøgskolen i Oslo hvor jeg underviser kunststudenter i skriving om eget og andres virke. Det samme gjør jeg for designstudenter på kunsthøgskolen iBergen samt for de faglig ansatte begge steder. Jeg holder også skrivekurs for praktiserende arkitekter gjennom kursavdelingen i Norske arkitekters landsforbund.

På kursene mine lærer deltakerne å stole mer på sin egen stemme når de skriver om kunst, design og arkitektur. De blir kjent med enkle og effektive skrivegrep som inviterer leseren inn i teksten. På veien dit ser vi også nærmere på typiske snubletråder i skrivearbeidet. Alt dette fører frem til skriving av mer levende og spennende tekster.

Jeg har utviklet en effektiv kursstruktur med korte skriveøkter, tekstsjekk og skrivefaglig påfyll underveis. Jeg legger opp til at deltakerne skal ha konkret nytte av kurserfaringene i de daglige skriveoppgavene sine».

 

Velkommen!

 

Praktisk info:

Kurset er gratis. Lunsj er inkludert. Reise på egen regning.

Begrenset antall plasser, maks 25.

Deltakerne må være tilknyttet samarbeidspartnere i Nasjonalmuseets nettverk.

Endringer i den oppsatte planen kan skje.

Spørsmål? Kontakt Per Odd Bakke per.odd.bakke@nasjonalmuseet.no tlf: 41300633

Følg Nasjonalmuseet-Kurs og kompetanse på Facebook!

Her vil du bli oppdatert på Nasjonalmuseets kurs- og kompetansetilbud innen kuratering, formidling, utstillingsdesign, konservering og mye annet. Du kan også gi og få gode tips og råd og dele dine faglige erfaringer med andre. Gruppen er åpen for alle. Inviter gjerne inn folk som kan være interessert.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold