Kunstnersamtale i utstillingen «The Great Graphic Boom»

27. april 2017
17:00–18:00

Nasjonalgalleriet

Denne torsdagen kan du oppleve både pop-up-utstilling, kunstnersamtale med Zdenka Rusova og formidlingskurator Lin Stafne-Pfisterer og podcastkveld i forbindelse med utstillingen «The Great Graphic Boom».

Nasjonalmuseet har kjøpt inn flere verk av Rusova opp gjennom årene. Kl. 14–17 inviterer vi publikum til studiesalen i Nasjonalgalleriet for en unik mulighet til å se et utvalg trykk fra museets samling.

Rusova har øvd stor innflytelse på norsk kunstliv med en rekke utstillinger og utsmykningsoppdrag. Hvordan var det å være kvinne og innvandrer og hevde seg som kunstner i Norge på 1970-tallet? Vi håper på en spennende dialog med publikum.

I samarbeid med bokkafeen Ugla i Kristian Augusts gate inviterer vi samme dag til å stikke innom for å prøve deres Great Graphic Boom-drink, slappe av og lytte til podcast kl. 19.30. DJ Hermine spiller fra kl. 20.

Velkommen! 

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold