Barn_teppe.jpg
Teppet er et verk av kunstnerduoen Bank&Rau. Foto: SMK Frida Gregersen

Kunstmuseet som læringsrom. Kurs#1 H2017

22. september 2017
09:30–16:00

Nasjonalgalleriet

Nana Bernhardt vil holde kurs sammen med Olga Dysthe. De er to av tre forfattere av boken Dysthe, Bernhardt & Esbjørn: Dialogbasert undervisning. Kunstmuseet som læringsrom. Nana Bernhardt er undervisnings- og utviklingsansvarlig i Skoletjenesten på Statens Museum for Kunst i København. Olga Dysthe er professor emeritus ved Institutt for pedagogikk ved Universitetet i Bergen og har lang erfaring som lektor i videregående skole.

Deltakerne vil hele tiden bli bedt om å relatere eksemplene til sin egen situasjon og å diskutere og utveksle erfaringer rundt de temaer som tas opp.
Kurset er gratis. Reise må dere selv påkoste.
Kursdeltakerne vil få servert lunsj.
Det er begrenset til 25 deltagere.
Deltakerne må være tilknyttet samarbeidspartnere i Nasjonalmuseets nettverk.

Velkommen skal du være!

Meld deg på!

Lurer du på noe, ta kontakt med Helga Gravermoen, prosjektleder for Nasjonalmuseet – Kurs og kompetanse, mobil: 930 63 714, helga.gravermoen@nasjonalmuseet.no

Be om å få bli medlem av Facebookgruppen «Nasjonalmuseet – kurs og kompetanse»
Her vil du bli oppdatert på Nasjonalmuseets kurs- og kompetansetilbud innen kuratering, formidling, utstillingsdesign, konservering og mye annet. Du kan også gi og få gode tips og råd og dele dine faglige erfaringer med andre. Gruppen er åpen for alle. Inviter gjerne inn folk som kan være interessert.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold