Hanne Kolstø. Foto
Foto: Eirik Slyngstad

Konsert med Hanne Kolstø duo

24. august 2017
17:00–18:00

Museet for samtidskunst

Tori Wrånes og Hanne Kolstø samarbeider gjerne, enten det dreier seg om performance eller musikk. Denne ettermiddagen opptrer Hanne Kolstø med Wrånes' utstilling «Hot Pocket» som bakteppe.

Med syv soloalbum bak seg har Kolstø utmerket seg i det norske musikkfeltet som en solid låtskriver med en særegen evne til fornyelse. I fjor gav hun ut sitt første norskspråklige album, Fest blikket, til gode kritikker fra en samlet norsk musikkpresse.

Til denne konserten i Museet for samtidskunst har hun med seg Andreas Stensland Løwe på piano. Kolstø og Stensland Løwes samarbeid begynte i forkant av en konsert i 2014 som skulle vise seg å få en svært god mottakelse. Samarbeidet har siden resultert i albumet Live at Tøyenkirken. Tekst og melodi får tre frem når Hanne Kolstø duo presenterer låter fra Kolstøs katalog av synthpop omarbeidet for vokal og piano.

Hanne Kolstø har gitt ut musikk under eget navn siden 2011, og har på kort tid rukket å etablere seg som en av de mest originale og spennende artistene i norsk musikkliv. Hun har vært nominert til Spellemannprisen fire ganger og de siste årene drevet turnévirksomhet i Europa og USA. I februar 2018 slipper Kolstø sitt nye album Fare.

Stensland Løwe tok mastergrad i utøvende musikk ved Musikkonservatoriet i Kristiansand og er kjent for å spille med artister som Susanna og Frida Ånnevik, samt sitt eget band Splashgirl.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold