KunstnersamtaleMellomstasjonen-512.jpg
Velkommen til kuratorsamtale i Mellomstasjonen! Foto: Nasjonalmuseet / Frode Larsen

Kuratorsamtale Oslo Fotobokfestival

21. september 2017
18:00–19:00

Mellomstasjonen

Velkommen til kuratorsamtale i forbindelse med Oslo Fotobokfestival!

Victoria Browne, Eline Mugaas og Christian Tunge vil snakke om årets Fotobokfestival Oslo og nåtidige publiserte fotobøker. Samtalen varer en time, og det blir rom for spørsmål.

Victoria Browne er en britisk kunster og bokmaker, og er førsteamanuensis i grafisk kunst og tegning ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun er grunnleggeren av KALEID editions, og presenterer kunstnere basert i Europa som jobber med bøker innkjøpt av ledende institusjoner for akademisk forskning.

Eline Mugaas er en norsk kunstner som hovedsakelig jobber med fotografi. Hun har hatt en rekke utstillinger, både i Norge og internasjonalt. I 1998 startet hun sammen med Elise Storsveen den periodiske fanzinen ALBUM# - et samarbeidsprosjekt som er tenkt at skal foregå «for alltid».

Christian Tunge er en av to kuratorer for Fotobokfestival Oslo 2017, grunnlegger av Heavy Books og prosjektkoordinator ved MELK Oslo. Han er også kunstner og jobber med bøker og fotografi.

Les mer om Oslo Fotobokfestival her!

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold